Huidverbeteringsinstituut 
Channah

Welkom 

Bij Huidverbeteringsinstituut Channah bent u op de juiste plek als uw huid meer dan de standaard verzorging nodig heeft. Denk hierbij aan behandelingen voor de verslapte huid, extreem droge huid, acne, pigmentstoornissen en cellulite. De huidconditie en huidstructuur verbeteren al na 1 behandeling. 

Natuurlijk kunt u, naast de huidverbeterende behandelingen, ook bij mij terecht voor een stukje ontspanning. Verwen uzelf of een ander met een heerlijke massage of geniet van een uitgebreid wellness arrangement. 

Heeft u een speciale gelegenheid op de planning staan? Of wilt u zomaar een mooi bruin kleurtje, gelakte nagels of een mooie make-up?  Neem dan snel een kijkje bij de behandelingen voor meer info.


Over mij

Mijn naam is Channah Dreessen. Ik ben een gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialist en ik heb mij gespecialiseerd in huidverbetering en acné. Ik wil graag meer dan alleen verzorgende en ontspannende behandelingen bieden, daarom besteed ik uitgebreide aandacht aan revitalisatie en anti-aging van het gelaat. Ik heb enorm veel plezier in mijn vak en neem uitgebreid de tijd voor elke klant.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten in mijn schoonheidssalon!Diploma's en certificaten

2015-2018 diploma Allround Schoonheidsspecialist niveau 4    

april 2018 acne specialisatie  

juli 2018 wellness certificaat

december 2018 OxyGeneo 3-in-1 certificaat

februari 2019 Casmara certificaat

mei 2019 micro-needling certificaat

mei 2019 One by One wimperextensions certificaat  

februari 2020 HydroPeptide Product Kennis certificaat

februari 2020 HydroPeptide Key Facial Treatments certificaat          

      

HydroPeptide

Huidverbetering op basis van meer dan 60 verschillende peptiden (eiwitten) die de huidcellen weer aan het werk zetten. De producten zitten boordevol vitamines en anti-oxidant-rijke botanische stamcellen die je huid meer weerstand geven. HydroPeptide is geschikt voor alle huidtypes en is erop gericht resultaat te behalen, je een luxe gevoel te geven en te laten ontspannen. De producten ruiken heerlijk en voelen geweldig aan. 

Niet voor niets heeft dit merk al meer dan 30 beauty awards gewonnen en staan ze in de top 5 beste anti-aging merken!

                        

OxyGeneo

Het alternatief voor microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstofbehandeling in één!

Geneo+ introduceert de OxyGeneo behandeling. Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. De behandeling combineert de exfoliërende werking (verwijderen van dode huidcellen) van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de toevoeging van essentiële anti-aging ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering. Casmara

Huidverbeteringsinstituut Channah werkt met producten van het hoogwaardige Spaanse merk Casmara. Casmara biedt gezichtsbehandelingen op een hoger niveau en heeft een uitgebreide lijn voor ieder huidtype. Van anti-aging tot een droge huid, van acne en een door de zon beschadigde huid naar een ultiem product voor wondjes, huidirritaties etc. 

Casmara staat bekend om haar unieke alginaat maskers. Deze maskers bedekken het gehele gezicht en zijn 10x rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen.