Huidverbeteringsinstituut 
Channah

HydroPeptide


HydroPeptide is de marktleider in anti-aging huidverbetering met een eigen VLR technologie; de beste anti-aging resultaten door het gebruik van de juiste combinaties peptiden.  Deze dringen door tot in de onderste huidlaag, terwijl de meeste merken alleen in de bovenste huidlaag werken. Peptiden dienen als celboodschapper van werkstoffen en verbeteren zo de hydratatie, verminderen lijntjes en rimpels en de huid krijgt een stralende gloed. Met meer dan 70 verschillende peptiden, antioxidantrijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden deze award-winnende producten de beste resultaten. Het grote verschil in vergelijking met andere merken zit in het feit dat HydroPeptide de oorzaak van het probleem aanpakt en niet alleen het gevolg. 


HydroPeptide Customized Facial

De HydroPeptide Customized Facial is geschikt voor een doffe, gedehydrateerde huid met fijne tot diepe rimpels en lijntjes. Een direct zichtbare boost voor de huid met onder andere een reiniging, dieptereiniging, 1 à 2 peelingen, toner, onzuiverheden verwijderen, serum, massage, crèmemasker, oogcrème, moisturizer en SPF. 


HydroPeptide Intense Refresh Facial

De HydroPeptide Intense Refresh Facial is alleen mogelijk als u al producten van HydroPeptide gebruikt of eerder een behandeling heeft gehad met de producten. Deze complete behandeling van 75 minuten geeft de huid net iets extra, met onder andere een reiniging, dieptereiniging,  2 peelings, onzuiverheden verwijderen, toner, serum, massage, PolyPeptide masker gelaat, oogcrème, moisturizer en SPF.


HydroPeptide Vitamine C Facial 

Deze krachtige behandeling op basis van vitamine C zorgt voor versteviging, lifting, volume en een mooie gezonde glans van de huid. De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging, vitamine C peeling in combinatie met een extra peeling, toner, onzuiverheden verwijderen, serum, 20% vitamine C booster, massage, vliesmasker met 87% gevriesdroogde vitamine C en afsluitende verzorging.


HydroPeptide Refresh Deluxe Facial

De HydroPeptide Refresh Deluxe Facial is net zoals de Intense Refresh Facial alleen mogelijk na voorgaande behandelingen of gebruik van de producten. Deze behandeling heeft alles erop en eraan en duurt 1,5 uur, met onder andere een reiniging, dieptereiniging, 3 peelings, toner, onzuiverheden verwijderen, serum, massage, crèmemasker, PolyPeptide masker gelaat+hals of decolleté, oogcrème, moisturizer en SPF.


Voor- en na foto's 

Alle onderstaande foto's zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen voor geen enkel doeleinde gebruikt worden.