Huidverbeteringsinstituut 
Channah

Wellness arrangementen

De wellness arrangementen zijn voor de ultieme ontspanning te bereiken van lichaam en geest. Alle arrangementen bevatten een reiniging, scrub, massage en lichaamspakking. Laat u verleiden door de heerlijke geur van zoete sinaasappel... Al met al genieten!

Reiniging: de huid wordt schoongemaakt met een foam gel.

Scrub: fijne korreltjes die door een roterende beweging dode huidcellen verwijderen.

Massage: ontspanningsmassage met olie

Lichaamspakking: body wrap met onder anderen Argan olie, Vitamine E, Kokos olie en Shea Butter. Werkt voedend, verjongend, hydraterend en verzachtend.


Wellness arrangement relax (75 minuten)

Het wellness arrangement relax is de perfecte uitbreiding van de rug-, nek- en schoudermassage van 30 minuten. Er wordt namelijk nog een scrub en lichaamspakking aan toegevoegd die op de rug worden aangebracht. Deze weldadige combinatie zorgt voor een echte boost van lichaam en geest.


Wellness arrangement ultra relax (90 minuten)

Het wellness arrangement ultra relax is de luxere variant van "wellness arrangement relax". Hierbij worden niet alleen de rug, nek en schouders behandeld, maar ook de armen en benen.


Wellness arrangement V.I.P (120 minuten)

Het wellness arrangement V.I.P. is bedoeld voor de maximale ontspanning en verzorging te bereiken van top tot teen. In het arrangement zit de klassieke gezichtsbehandeling met producten van Casmara van 60 minuten (u kunt deze behandeling terugvinden onder Behandelingen > Gezichtsbehandelingen > Casmara). Daarnaast worden de rug, nek & schouders en de benen gereinigd, gescrubd, gemasseerd en wordt er een lichaamspakking aangebracht. Ter afsluiting wordt er een heerlijke bodybutter aangebracht.